AYIE'S POST :D

Tuesday, 20 November 2012

Holiday!!

Assalamualaikum! korang sihat? Alhamdulillah ayie sihat.. Korang cuti ni ade plan ke? Vacation kat mane2 ke? Activiti luar? and more?? Ayie Holiday best! dapat enjoy dengan family!~ Hari ni dapat jejalan ayie dapat jalan2 dengan Awie and Azila.. Enjoy! Tengok wayang, main game and lain2.. Ayie baru je balik and penat jugak la.. Korang jangan biarkan masa cuti korang tak buat ape2pun..Rugi kot! Haha~ Ayie gembira bila Ayie dapat spend dengan semua yang Ayie rapat and Ayie miss semua orang walaupun satu rumah!~

http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7246238191163612863#editor/target=post;postID=2511445825998295904Okay thats all for now! i'll try to update more story for you guys to read!~
 Assalamualaikum dan Selamat Tinggal!~ Jangan membazirkan masa cuti korang dengan tak buat apa2! rugi!!~~ : D

bunga akan membuatkan kita tersenyum betul tak? Jadi jika kamu rasa sedih atau marah, bayangkan di sekeliling kamu dipenuhi dengan bunga yang kamu suka.. Senyuman akan muncul di muka kamu : D

#AyatSayaSendiriTau!

flowers will make you smile right? So if you feel sad or angry, imagine around you is filled with flowers that you like .. Smile will appear on your face: D

# AyatSayaSendiriTau!
 

 

No comments:

Post a Comment