AYIE'S POST :D

Saturday, 24 November 2012

Bengang!!

Assalamualaikum!! Malam ni saya sangat bengang! Kenapa? Saya bengang disebabkan Fb saya.. Fb tak boleh masok.. Entah lah kenapa.. Saya dah tak tau nak buat apa dah.. Hish camne la boleh jadi macam ni? Kalau benda nni jadi kat korang, korang buat apa? Saya dah pening ni! Kalau lah masok guna email je skan senang? hish! Harap2 dapatlah saya bukak balik Fb saya.. Korang jaga baik2 Fb korang.. Jangan sampai kena Hack @ pape je la.. Janji tak jadi macam saya.. Kepada kawan2 Fb saya, maaflah saya tak lama online Fb.. Saya cuba cari jalan nak selesaikan masalah saya ni..


Fatin Adawiyah, Nur Husna, Affan Anima, Muhammad Luqman, Muhammad Fitri, Yusri Amirul, and yang lain2! T.T
 
ASSALAMUALAIKUM!!


Tuesday, 20 November 2012

Holiday!!

Assalamualaikum! korang sihat? Alhamdulillah ayie sihat.. Korang cuti ni ade plan ke? Vacation kat mane2 ke? Activiti luar? and more?? Ayie Holiday best! dapat enjoy dengan family!~ Hari ni dapat jejalan ayie dapat jalan2 dengan Awie and Azila.. Enjoy! Tengok wayang, main game and lain2.. Ayie baru je balik and penat jugak la.. Korang jangan biarkan masa cuti korang tak buat ape2pun..Rugi kot! Haha~ Ayie gembira bila Ayie dapat spend dengan semua yang Ayie rapat and Ayie miss semua orang walaupun satu rumah!~

http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7246238191163612863#editor/target=post;postID=2511445825998295904Okay thats all for now! i'll try to update more story for you guys to read!~
 Assalamualaikum dan Selamat Tinggal!~ Jangan membazirkan masa cuti korang dengan tak buat apa2! rugi!!~~ : D

bunga akan membuatkan kita tersenyum betul tak? Jadi jika kamu rasa sedih atau marah, bayangkan di sekeliling kamu dipenuhi dengan bunga yang kamu suka.. Senyuman akan muncul di muka kamu : D

#AyatSayaSendiriTau!

flowers will make you smile right? So if you feel sad or angry, imagine around you is filled with flowers that you like .. Smile will appear on your face: D

# AyatSayaSendiriTau!