AYIE'S POST :D

Saturday, 4 August 2012

SEBELUM DAN TIME TRIAL PMR BERMULA.. CEH!!

\Assalamualaikum.. hari ni ayie nak cerita pasal Trial.. Ni cerita time ayie tangah exam..   




RABU ----> 1/8/12 (6.50 a.m.)

Assalamualaikum.. Hari ni exam BM and Sc.. Ya Allah, kau permudahkanlah urusanku dan rakan2 dan saudara saudariku.. Aku mohon padamu supaya kau tenangkanlah hati kami semasa kami menjawab PMR Ya Allah.. Aku mohon kau berikan kekuatan, kesabaran dan keimanan kepada kami semua Ya Allah.. Aku, rakan2ku dan saudara saudariku berharap untuk mencapai straight A dalam PMR Ya Allah.. Amin.. Amin.. Aminn... 


KHAMIS -----> 2/8/12 (8.38 a.m.)

Assalamualaikum.. Hari ni exam English and Science.. English yang susah bagy ayie essay, sebab essay kene buat ayat.. Maklumlah orang Melayu katakan.. Kalo yang lain boleh buat.. Ayie siap awal sebab tu sempat nak cerita sikit.. Ok la ayie stop sini dulu.. Sebab.. Nak rehatkan mate sekejap.. Penat..Bye assalamualaikum..

JUMAAT ------> 3/8/12 (8.38 a,m.)

Assalamualaikum!! Yay hari ni best sangat!! Dapat study dengan Bestie dalam kelas!! Exam start lepas rehat so apa lagy balik kelas jumpa and study dengan kawan2!! Ayie happy giler dapat jumpa kawan2 ayie  and kawan2 ayie pon happy dapat jumpa ayie.. Macam  tak jumpa diorang setahun rasenye.. Tapikan sekejap jelah dapat jumpa diorang kat kelas, lepas rehat dah kene balik bilik.. HUHU sedyh rasenye nak tinggalkan diorang semua.. Takpe tahun depan ayie pastikan yang ayie takkan dipisahkan lagy.. T^T huhuhu.......... ok la Assalamualaikum... 


Hah ni lah cerita ayie time TRIAL... ok la nanti kalau ayie sempat bukak blog lagy ayie post lagy cerita kat blog.. Assalamualaikum!! SELAMAT MENYAMBUT HARI RAMADHAN KEPADA UMAT ISLAM! :D
  

No comments:

Post a Comment