AYIE'S POST :D

Wednesday, 13 June 2012

assalamualaikum..

assalamualaikum.. lame saye tak buka blog.. maafkan saye.. hari ni saya tak sekolah.. hmm ye la saya takut nak tengok result saye.. saye memang sedih sebab saya tak pasti sama ada saya ni berubah ke tidak.. kalau kat sekolah boleh nak siapkan tapi kat rumah.. haish saya pun tak tahu la..

nak lihat senyuman semua boleh tapi nak elak muka yang kemarahan sangat susah.. saya hanya dapat tengok senyuman mereka buat sementara je, kemarahan hampir setiap masa! kalau lah hati ni dapat bantu.. berdoa bersungguh-sungguh pun alhamdulillah.. tapi kalau terlebih berharap doa tu dimakbulkan susah.. tapi redha je la..

kepada semua yang mengenali saya, saya mengucapkan minta maaf banyak2 terutama ibu bapa saya dan adik2 kakak saya.. saya tak tahu ini kali berapa saya minta maaf tapi saya minta maaf sangat2! tolong doakan saya supaya dapat berubah dan saya mahu tengok semua ceria! gembira! ..

kepada kakak saya, saya rindu kan kakak! harap kakak sihat saje dekat sana..  rindu sangat2! doakan saya juga supaya dapat berjaya macam akak.. 

SAYANG KAMU SEMUA!! Kawan2 saya tolong maafkan saya ye.. saye doakan kamu semua sentiasa sihat sejahtera dan keep on smiling all day cuz smile is better than sad.. okay la saye berhenti sampai sini dulu.. kalau ada masa atau peluang saya akan ceritakan apa2 yang saya lalui..

#ALLAH yang menentukannya..


Assalamualaikum.. maaf kalau saya tersalah eja ataupun tersalah cakap.. bye!

No comments:

Post a Comment