AYIE'S POST :D

Friday, 15 June 2012

assalamualaikum!! okay saya hari ni boleh la.. hari ini hari terakhir cikgu ganti BI saya mengajar kelas saya TT.. saya akan merindui kamu cikgu!! ok tadi time tusyen best la mase english buat summary ok la.. mase math best sebab boleh buat hampir semua soalan yang cikgu suruh buat.. haha tapi still susah.. ok la sikit je hari ni.. hmm ok bubye!


#assalamualaikum maaf kalau saya tersilap kata.. :)

Thursday, 14 June 2012

senyumlah! senyumlah! hehe :D

assalamualaikum semua.. semua gembira ke? senyum la sikit jangan masam2.. ok hari ini saya happy sangat sebab ade jugak kertas periksa saya dapat B! haha saya tak percaya dapat markah tu tapi saya sangat berharap dapat markah yang sama kat kertas periksa yang lain.  hmm takpela saya tak kesah sebab saya cuba buat bersungguh2 walaupun saya tau saya ni susah nak buat kerja sekolah or study keke..tapi sekarang saya akan rindu cikgu ganti BI saya.. cikgu terima kasih sebab mengajar saya! kepada guru2 yang lain jugak saya terima kasih sangat2 sebab bersabar dengan perangai saya, haha.. ok sampai di sini saja la.. malas la nak cerita panjang2! semoga hari anda hari ini gembira dan sentiasa ceria! 


assalamualaikum! maaf kalau anda terkilan dengan update saya ini.. maaf juga kalau saya tersalah eja mana2 perkataan hehe.. :D bye!

Wednesday, 13 June 2012

assalamualaikum..

assalamualaikum.. lame saye tak buka blog.. maafkan saye.. hari ni saya tak sekolah.. hmm ye la saya takut nak tengok result saye.. saye memang sedih sebab saya tak pasti sama ada saya ni berubah ke tidak.. kalau kat sekolah boleh nak siapkan tapi kat rumah.. haish saya pun tak tahu la..

nak lihat senyuman semua boleh tapi nak elak muka yang kemarahan sangat susah.. saya hanya dapat tengok senyuman mereka buat sementara je, kemarahan hampir setiap masa! kalau lah hati ni dapat bantu.. berdoa bersungguh-sungguh pun alhamdulillah.. tapi kalau terlebih berharap doa tu dimakbulkan susah.. tapi redha je la..

kepada semua yang mengenali saya, saya mengucapkan minta maaf banyak2 terutama ibu bapa saya dan adik2 kakak saya.. saya tak tahu ini kali berapa saya minta maaf tapi saya minta maaf sangat2! tolong doakan saya supaya dapat berubah dan saya mahu tengok semua ceria! gembira! ..

kepada kakak saya, saya rindu kan kakak! harap kakak sihat saje dekat sana..  rindu sangat2! doakan saya juga supaya dapat berjaya macam akak.. 

SAYANG KAMU SEMUA!! Kawan2 saya tolong maafkan saya ye.. saye doakan kamu semua sentiasa sihat sejahtera dan keep on smiling all day cuz smile is better than sad.. okay la saye berhenti sampai sini dulu.. kalau ada masa atau peluang saya akan ceritakan apa2 yang saya lalui..

#ALLAH yang menentukannya..