AYIE'S POST :D

Sunday, 4 December 2011

Susah nyer nk lupekan die !! Tension !!

hmm susah nk lupakan budak niyh .. Walaupon dah berbulan - bulan aku cuba lupakan .. tetap x boleh macam mane aku nak happy selalu ? macam mane aku nak lepaskan tension aku ? kenapa lah susah sgt nk lupakan dia .. dah macam2 cuba dibuatnya .. main game laptop , main game handphone , chat ngan parent / kawan .. macam2 lah ! tapi benda tu datang balik walaupon dah banyak kali cakap kat diri sendiri yg budak tu x de gunenye dalam hidup kite .. budak tu bodoh la ape la tapi x tahu lah nk buat mcm mane dah nk tepis feeling tuu .. diri sendiri pon x mampu nk jage apalagi org lain .. tapi diri niyh dah nekad nk lupakan die nk buang die dari hidup niyh .. asalkan hidup diri sendiri bahagia daripada ape je halangan .. aku berharap sangat yg aku boleh lupakan die dari hidup aku and x nk ade kene mengena dengan budak tak guna tuu .. walaupon hati niyh still ske die .. aku tahu yg x lama lagy yg hati aku niyh akan berubah terhadap budak tak guna tuu .. aku still bahagia sebab masih ade kawan , family dan cikgu yg masih sayangkan aku .. aku x perlukan rase risau sebab aku bahagia .. dan aku tak mahu hidup aku terseksa .. aku nak hidup yg tenang aman dan tiada kekacauan dalam hidup aku niyh .. and aku tahu lebih baik daripada dia dan aku akan dapat yg lebih baik dan boleh bantu dan bawak aku ke arah yg betul dan arah yg allah mahu islam tuju .. 

No comments:

Post a Comment