AYIE'S POST :D

Wednesday, 7 December 2011

huhu nak tahu kenape semalam saye x post any news ? keke

semalam ayie x post any news sebab ayie ade dekat KL .. ade org nak berubat .. jangan tanya kenapa sebab ayie pon x pernah berubat .. panjang cerita org yang nk tolong tuu ceramah .. ayie dok kt blakang org sebab takot dengar criter dorang tuu .. lepas tuu dorang start bagy ubat kt org yg nk berubat tuu .. malas nk bagytaw sape yg berubat nnti mcm2 jadinya .. pastu ade pulak org yg nk tolong tuu cerite yg ade penungggu yg control org yg nk ubat tuu .. dorang kate kalo die macam tgk kt satu tempat tu lame2 pastu senyum bukan die yg senyum penunggu tu yg senyum .. seram sejuk ayie dibuatnya .. lepas tuu semua perempuan diminta masok ke bilik .. dorang yg nk tolong tuu nk tgk penunggu tuu .. ayie cepat2 masok sebab takot lak dengar nyee .. katenye nnti dorang nmpk matenye .. ayie x caye sgt bende hantu niyh tapi dorang niyh expert .. lepas tuu lame la pulak dorang buat .. dah habis yg lain teros kuar bilik .. ayie pulak cerita pasal ayie kt wan .. wan bagi advice tapi sebenarnya wan dah ngantok tapi wan tetap dengar .. terima kasih wan :) lepas tuu ayie ngan wan keluar bilik .. semua ckp dah habik kaunseling ?? kekeke ayie terasa pulaks .. lepas tuu ayie dah nak balik tapi ayie makan dulu sedaaaaaaaaap ! :p pastu habis balik tros tidooo .. ok dah niyh jer cerita ayie .. 

                                                                        BYE !!!!!!!!! :D                                                                                                                                                                               

No comments:

Post a Comment