AYIE'S POST :D

Sunday, 11 December 2011

BEST VACATION EVER !!

Huhu dah lame x edit blog niyh .. maaf kalo ade yg menunggu cerita ayie :)) ayie on vacation and baru jerr balik .. Vacation tu serious awesome and terbaekk paksu pon datang haha .. tapi yang x best nyer lepas main game tuu dah start sakit badan and pening kpale adoii .. Now mengadap laptop pulak lagi tambah sakit kpale .. well mase main tuu asyik bet jer sape terbaekk kekee lawak2 .. Ayie x pernah naik yang Spiderman nyer tuu (flying coaster) teringin nak naik tapi kene ade org dewasa .. pastu paksu dah datang dapat jgk ayie naik flying coaster ttuu :DD .. tapi mase tengah tunggu giliran tuu sejuk gilerr angin kuat .. ayie x leh berhenti bergigil langsong paksu , maksu and ayah ayie ingat ayie takot .. ayie saje je nak tunjuk ayie brani naik flying coaster tapi bile nak naik bende tu dah rase cam nak lari jee seram kot meniarap lak tuu nak tgk atas mau kpale terantok kt besi tuu .. ayie dah la pendek tangga tuu cukup2 jer ayie muat naik .. bile org jage flying coaster tuu dah tutup pagar ayie and ayah ayie , dah x boleh nak lari dah .. mase tengah tunggu nak start tu terpikir gak camne la kalo jadi pape macam jatoh ke ape ke serammm meeyh !! lepas tu tetibe bende tu start gerak ayie dah cam x leh nk pikir pape and nak nangis rase sebab tinggi gilerr O.O .. ayah and yg lain boleh lagy gelak2 padahal ayie tengah rase cam wargghh !! bile dah start menjunam ayie rase cam nk melayang and pusing2 lak tuu .. sakit tekak jerit2 and gelak naik bende tuu .. ingat kan seramm tapi best gilerr and nak naik lagy tapi dah pening kpale jalan pon x betol XD .. bile tgk gambar ayie mase naik tuu ade yg ckp macam baby dalam buai XD ... haha giler2 la naik game pastu tido sane smalam lagy pastu g tgk strawberry farm .. susah nak ikot sebab tgh sakit nk cepat pon tambah sakit .. pastu balik smue tido sebab penat ok sampai sini jer cerite ayie .. good bye and thanks for reading my blogs .. luv u alls especially my family :DDD <3

No comments:

Post a Comment