AYIE'S POST :D

Saturday, 24 November 2012

Bengang!!

Assalamualaikum!! Malam ni saya sangat bengang! Kenapa? Saya bengang disebabkan Fb saya.. Fb tak boleh masok.. Entah lah kenapa.. Saya dah tak tau nak buat apa dah.. Hish camne la boleh jadi macam ni? Kalau benda nni jadi kat korang, korang buat apa? Saya dah pening ni! Kalau lah masok guna email je skan senang? hish! Harap2 dapatlah saya bukak balik Fb saya.. Korang jaga baik2 Fb korang.. Jangan sampai kena Hack @ pape je la.. Janji tak jadi macam saya.. Kepada kawan2 Fb saya, maaflah saya tak lama online Fb.. Saya cuba cari jalan nak selesaikan masalah saya ni..


Fatin Adawiyah, Nur Husna, Affan Anima, Muhammad Luqman, Muhammad Fitri, Yusri Amirul, and yang lain2! T.T
 
ASSALAMUALAIKUM!!


Tuesday, 20 November 2012

Holiday!!

Assalamualaikum! korang sihat? Alhamdulillah ayie sihat.. Korang cuti ni ade plan ke? Vacation kat mane2 ke? Activiti luar? and more?? Ayie Holiday best! dapat enjoy dengan family!~ Hari ni dapat jejalan ayie dapat jalan2 dengan Awie and Azila.. Enjoy! Tengok wayang, main game and lain2.. Ayie baru je balik and penat jugak la.. Korang jangan biarkan masa cuti korang tak buat ape2pun..Rugi kot! Haha~ Ayie gembira bila Ayie dapat spend dengan semua yang Ayie rapat and Ayie miss semua orang walaupun satu rumah!~

http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7246238191163612863#editor/target=post;postID=2511445825998295904Okay thats all for now! i'll try to update more story for you guys to read!~
 Assalamualaikum dan Selamat Tinggal!~ Jangan membazirkan masa cuti korang dengan tak buat apa2! rugi!!~~ : D

bunga akan membuatkan kita tersenyum betul tak? Jadi jika kamu rasa sedih atau marah, bayangkan di sekeliling kamu dipenuhi dengan bunga yang kamu suka.. Senyuman akan muncul di muka kamu : D

#AyatSayaSendiriTau!

flowers will make you smile right? So if you feel sad or angry, imagine around you is filled with flowers that you like .. Smile will appear on your face: D

# AyatSayaSendiriTau!
 

 

Sunday, 5 August 2012

Twitter!! >:(

Pasal pe Twitter wat hal ni?? adoi geram tol la! orang nak design je bukan ape.. Ni la susahnye nak design Twitter.. Sakit hati! haha ok tenang2.. Bulan puasa x elok marah2.. Korang ok x dengan Twitter korang?? Hmm x pe lah nanti elok la ni.. Korang, lepas PMR ade g mane2 kah? Husna, Myra, Hanis and others more korang bercuti kat mane? hehe sibuk je saye ni.. ok la sikit je nak kongsi bye!

Assalamualaikum!! :D

Saturday, 4 August 2012

SEBELUM DAN TIME TRIAL PMR BERMULA.. CEH!!

\Assalamualaikum.. hari ni ayie nak cerita pasal Trial.. Ni cerita time ayie tangah exam..   




RABU ----> 1/8/12 (6.50 a.m.)

Assalamualaikum.. Hari ni exam BM and Sc.. Ya Allah, kau permudahkanlah urusanku dan rakan2 dan saudara saudariku.. Aku mohon padamu supaya kau tenangkanlah hati kami semasa kami menjawab PMR Ya Allah.. Aku mohon kau berikan kekuatan, kesabaran dan keimanan kepada kami semua Ya Allah.. Aku, rakan2ku dan saudara saudariku berharap untuk mencapai straight A dalam PMR Ya Allah.. Amin.. Amin.. Aminn... 


KHAMIS -----> 2/8/12 (8.38 a.m.)

Assalamualaikum.. Hari ni exam English and Science.. English yang susah bagy ayie essay, sebab essay kene buat ayat.. Maklumlah orang Melayu katakan.. Kalo yang lain boleh buat.. Ayie siap awal sebab tu sempat nak cerita sikit.. Ok la ayie stop sini dulu.. Sebab.. Nak rehatkan mate sekejap.. Penat..Bye assalamualaikum..

JUMAAT ------> 3/8/12 (8.38 a,m.)

Assalamualaikum!! Yay hari ni best sangat!! Dapat study dengan Bestie dalam kelas!! Exam start lepas rehat so apa lagy balik kelas jumpa and study dengan kawan2!! Ayie happy giler dapat jumpa kawan2 ayie  and kawan2 ayie pon happy dapat jumpa ayie.. Macam  tak jumpa diorang setahun rasenye.. Tapikan sekejap jelah dapat jumpa diorang kat kelas, lepas rehat dah kene balik bilik.. HUHU sedyh rasenye nak tinggalkan diorang semua.. Takpe tahun depan ayie pastikan yang ayie takkan dipisahkan lagy.. T^T huhuhu.......... ok la Assalamualaikum... 


Hah ni lah cerita ayie time TRIAL... ok la nanti kalau ayie sempat bukak blog lagy ayie post lagy cerita kat blog.. Assalamualaikum!! SELAMAT MENYAMBUT HARI RAMADHAN KEPADA UMAT ISLAM! :D
  

Friday, 15 June 2012

assalamualaikum!! okay saya hari ni boleh la.. hari ini hari terakhir cikgu ganti BI saya mengajar kelas saya TT.. saya akan merindui kamu cikgu!! ok tadi time tusyen best la mase english buat summary ok la.. mase math best sebab boleh buat hampir semua soalan yang cikgu suruh buat.. haha tapi still susah.. ok la sikit je hari ni.. hmm ok bubye!


#assalamualaikum maaf kalau saya tersilap kata.. :)

Thursday, 14 June 2012

senyumlah! senyumlah! hehe :D

assalamualaikum semua.. semua gembira ke? senyum la sikit jangan masam2.. ok hari ini saya happy sangat sebab ade jugak kertas periksa saya dapat B! haha saya tak percaya dapat markah tu tapi saya sangat berharap dapat markah yang sama kat kertas periksa yang lain.  hmm takpela saya tak kesah sebab saya cuba buat bersungguh2 walaupun saya tau saya ni susah nak buat kerja sekolah or study keke..tapi sekarang saya akan rindu cikgu ganti BI saya.. cikgu terima kasih sebab mengajar saya! kepada guru2 yang lain jugak saya terima kasih sangat2 sebab bersabar dengan perangai saya, haha.. ok sampai di sini saja la.. malas la nak cerita panjang2! semoga hari anda hari ini gembira dan sentiasa ceria! 


assalamualaikum! maaf kalau anda terkilan dengan update saya ini.. maaf juga kalau saya tersalah eja mana2 perkataan hehe.. :D bye!

Wednesday, 13 June 2012

assalamualaikum..

assalamualaikum.. lame saye tak buka blog.. maafkan saye.. hari ni saya tak sekolah.. hmm ye la saya takut nak tengok result saye.. saye memang sedih sebab saya tak pasti sama ada saya ni berubah ke tidak.. kalau kat sekolah boleh nak siapkan tapi kat rumah.. haish saya pun tak tahu la..

nak lihat senyuman semua boleh tapi nak elak muka yang kemarahan sangat susah.. saya hanya dapat tengok senyuman mereka buat sementara je, kemarahan hampir setiap masa! kalau lah hati ni dapat bantu.. berdoa bersungguh-sungguh pun alhamdulillah.. tapi kalau terlebih berharap doa tu dimakbulkan susah.. tapi redha je la..

kepada semua yang mengenali saya, saya mengucapkan minta maaf banyak2 terutama ibu bapa saya dan adik2 kakak saya.. saya tak tahu ini kali berapa saya minta maaf tapi saya minta maaf sangat2! tolong doakan saya supaya dapat berubah dan saya mahu tengok semua ceria! gembira! ..

kepada kakak saya, saya rindu kan kakak! harap kakak sihat saje dekat sana..  rindu sangat2! doakan saya juga supaya dapat berjaya macam akak.. 

SAYANG KAMU SEMUA!! Kawan2 saya tolong maafkan saya ye.. saye doakan kamu semua sentiasa sihat sejahtera dan keep on smiling all day cuz smile is better than sad.. okay la saye berhenti sampai sini dulu.. kalau ada masa atau peluang saya akan ceritakan apa2 yang saya lalui..

#ALLAH yang menentukannya..